Serum, booster & olja från Clarins

Nutri-Lumière är en serie med anti-age-produkter som revitaliserar och ger näring på djupet för att återställa lystern och ge skönheten ett lyft för kvinnor över 60. Nutri-Lumière Jour Nourishing Revitalizing Day Emulsion är en dagemulsion för de som har fått en tunn, ömtålig och försvagad hud med åldern. Den lättviktiga och behagliga texturen smälter lätt in i huden och friger olja som ger huden näring utan att kännas oljig.

Doften är fräscht blommig och lätt fruktig. Dermatologiskt testad. Innehåller bl a extrakt av ekologisk hästkastanjblomma och aescin från hästkastanj (revitaliserar huden och återställer dess lyster). Den innehåller även extrakt av ekologisk wakame, ekologiskt harungana, ekologisk ökendadel, ekologiskt havresocker och ekologisk shea (stärker huden, reducerar rynkor och mörka fläckar, ger fukt samt förbättrar fastheten).

Det direkta resultatet: huden får näring, känns mjuk och behaglig och får en strålande lyster.
Resultat på längre sikt: huden blir revitaliserad och stärkt. Rynkor reduceras, fastheten förbättras och pigmentförändringar försvagas.

Applicera på morgonen på rengjord torr hud på ansikte och hals. Värm emulsionen till kroppstemperatur i dina händer för att underlätta absorption. Placera därefter emulsionen på huden med start från ansiktets mitt och utåt och ner på halsen genom att använda hela handens yta. Pressa därefter varsamt och snabbt igen över ansiktet och halsen, från ansiktets mitt och utåt, utan att dra eller flytta på hudvävnaden. Denna applicering hjälper till att främja dräneringsprocessen.


Artikelnummer: 1592024

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension