Dagkräm från Clarins

Nutri-Lumière Revive är en fasthetsgivande anti-aging-dagkräm för mogen hud. Den revitaliserande och multifunktionella formulan återställer hudens lyster och tillför näring samtidigt som den har en uppstramande och volymgivande effekt på slapp och försvagad hud. Den lätt lila nyansen korrigerar gula toner för en omedelbart vackrare och jämnare hud.

• Revitaliserande, fasthetsgivande dagkräm som omedelbart förskönar huden
• Lystergivande och slätar ut rynkor
• Neutraliserar gula toner
• Passar mogen hud

Formulan innehåller bland annat persimonextrakt med en lätt lila nyans som korrigerar gula toner, samt extrakt från ekologisk hästkastanjblomma och aescin från hästkastanj (horse chestnut) som revitaliserar huden och återställer dess lyster. Innehåller även ekologisk wakame, ekologiskt harungana, ekologisk ökendadel (desert date), ekologisk kalanchoe (leaf of life), ekologiskt havresocker och ekologisk shea för en komplett anti-ageing-effekt som stärker huden, reducerar rynkor och mörka fläckar, ger fukt samt förbättrar hudens fasthet.

1: Applicera krämen på morgonen på väl rengjord, torr hud i ansikte och på hals.
2: Värm krämen i dina händer till kroppstemperatur, detta underlätta absorberingen.
3: Placera därefter båda handflatorna med krämen över ansiktets mitt och arbeta utåt och sedan ner över halsen.
4: Pressa därefter varsamt, igen med start från ansiktets mitt och utåt (detta för att inte hudvävnaden ska stretchas ut, samt för att förbättra dräneringen i huden vilket hjälper till att bevara ansiktsdragen för ett ungdomligare utseende).

Artikelnummer: 1679977

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension