Dagkräm från Clarins

Vårdande anti-age-kräm för hals och dekolletage. Ger fasthet till huden och slätar ut rynkor för en bevarad, ungdomlig hy på de mest ömtåliga områdena. Vänder sig till kvinnor i början av 40-årsåldern som vill bevara den ungdomliga looken på hals och dekolletage, eller till kvinnor i början av 30-årsåldern som en förebyggande behandling. Den rika krämen är len och lämnar en mjuk, lätt slöja med en sammetsliknande, icke-oljig finish. Delikata doftnoter av ros och kamelia ger en omedelbar känsla av välmående. Dermatologiskt testad.

Innehåller bl.a. olja av ekologisk solros (främjar syntesen av fibriller och elastin för att bevara hudens elasticitet), solrosauxiner (stärker fastheten i huden), extrakt från ekologisk kängurutass (förbättrar regenerering för fibroblasterna och ger fasthet), extrakt av ekologisk mitracarpus (slätar ut rynkor), ekologiskt havresocker (ger en film på hudytan för en omedelbar lyfteffekt), extrakt av ekologisk ökendadel (reglerar melaninproduktion), och anti-föroreningskomplex (skyddar mot de skadliga effekterna från föroreningar).

Användning:
Använd morgon och/eller kväll. För att stimulera dränering och för att bevara den ungdomliga känslan på hals och dekolletage har Clarins tagit fram en exklusiv appliceringsmetod: värm produkten mellan händerna och placera den högra handen på den vänstra sidan om halsen, med fingrarna precis under örat, och pressa varsamt ner och arbeta nedåtgående till bystens övre del. Upprepa samma rörelse med den högra sidan med den vänstra handen.

Artikelnummer: 1592055

Fri frakt

Gäller på beställningar över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer