Massage & värme från Casada

Fotmassagemaskin med roterande rullmassage för fotsulor. Massage med lufkuddar och värmefunktion. Automatiska massageprogram och manuell inställning med olika hastigheter. Trådlös fjärrkontroll.

Zonterapi av foten är i princip som en helkroppsmassage med högt välbefinnande. Genom att försiktigt stimulera flera reflexpunkter längs foten, kan organ såsom matsmältningssystemet förbättras. Fotreflexologi tillhör de äldsta och mest naturliga sätten att hålla kroppen balanserad.
En genomsnittlig dag går vi cirka 5 kilometer. Beräknat på den genomsnittliga livslängden kan människor nå ungefär 1 miljon kilometer i livet. Vanligtvis har vi skor som är för hårda eller för tunga så det är inte förvånande att våra fötter lider av detta. Belöna därför dina fötter med en lugnande massage i FootInn II.

Funktioner:
Zonterapi - Stimulerar musklerna och nerverna i fötterna och har en harmoniserande effekt på nästan alla organ i kroppen.
Luftkuddemassage - Ger naturliga muskelreflexer som är särskilt fördelaktigt för vader, vrister och fötternas sidor.
Rullmassage för fotsulor - Skön fotmassage som stimulerar nerver och nervändar och får musklerna att slappna av.
Värme - En djupverkande och värmestrålande effekt som är fördelaktig mot muskelspänningar och ger en snabbare avslappning.
Hälmassage - Särskild massage för hälområdet med speciella akupressurluftkuddar och rullmassage.

Artikelnummer: 1623886

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension