Dammsugare från Bosch

Utmärkt städresultat
Ljudnivå på endast 69 dB tack vare vårt SilenceSound system. Tvättbart HEPA-filter: fångar upp partiklar, renar luften och gör dammsugaren idealisk för allergiker

Extra lång sladd och 12 m aktionsradie för att minimera byten av eluttag.

Bosch's nya tekonologi för maximal prestanda
För ett utmärkt resultat och låg energiförbrukning, som vi kallar det för QuattroPower System.

Optimala rengöringsresultat för alla golv
Med hjälp av vridreglaget och den elektroniska prestandastyrningen är den enkel att ändra. PowerProtect-dammsugarpåsen gör att den effektiva filtreringen och det utmärkta luftflödet kan bibehållas även om dammsugarpåsen börjar bli full.

PowerProtect System garanterar varaktiga rengöringsresultat, även när dammsugarpåsen börjar bli full. Nya PowerProtect-dammsugarpåsen kan veckla ut sig optimalt och har en högre dammupptagningskapacitet, tack vare det högteknologiska filtermaterialet i flera skikt.

Flexibel och bekväm dammsugning tack vare en lång sladd som ger 12 m räckvidd. Färre kontaktbyten. SilenceSound System : innovativa ljuddämpande material, motorupphängning, luftvägar utformade för optimalt luftflöde och bullerdämpande tillbehör för ett extremt lågt driftsljud.

Alltid till hands när du behöver det
Med det tredelade tillbehörssetet (fogmunstycke, möbelmunstycke och möbelborste) når du enkelt de mest svårnåeliga ställena.

Smart högteknologisk lösning. GORE CLEANSTREAM®-filtret med den unika GORE -membranteknik har en stor yta som säkerställer att damm inte sätter igen filtret.

- Nya innovativa lösningar i kombination med ljudreducerande tillbehör för att skapa en så låg ljudnivå som möjligt, endast 69 dB. Detta kallar vi SilenceSound System : - Bosch's nya tekonologi för maximal prestanda.

För ett utmärkt resultat och låg energiförbrukning, vi kallar det för QuattroPower System. - PowerProtect dammsugarpåse säkerställer en jämn prestanda oavsett om påsen är tom eller full.

Det innebär färre påsbyten och lägre förbrukningskostnader. Få den bästa prestandan, med upp till 60% bättre uppsugningsförmåga, vid användning av PowerProtect dammsugarpåsar. Typ G ALL

Specifikation:
- SilentClean Premium munstycke: ett extra tyst omställbart munstycke utrustat med cliplås för extra kraftfull dammupptagningsförmåga.

- Munstycke för hårda golv. Speciellt utvecklat för djupgående rengöring av golvspringor i kakel och parkett.

- 3 tillbehör med fäste på teleskopröret: fogmunstycke, möbelmunstycke och borstmunstycke.

- Teleskoprör med skjutmanschett och klickfunktion
- Ergonomiskt premiumhandtag för bekväm dammsugning
- Dammsugarpåsens volym: 2X
- Aktionsradie: 12 m
- Ljudnivå: 69 dB
- Automatisk sladdupprullning
- Elektronisk inställning av sugeffekten via strömvred
- Elektrisk indikering för påsbyte
- Genomskinlig AirBumper för optimalt skydd av möbler och väggar
- 4 lättrullande hjul - maximal följsamhet och skonsamt mot golv
- Parkerings- och förvaringslägen
- Vikt: 5.5 kg, utan tillbehör

Artikelnummer: 1577459

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension