Friluftsliv från Bestway

Vakna upp i denna uppdaterade Bestway® Tritech luftmadrass!

Denna 42 cm höga, kingsize-säng lovar styrka, hållbarhet och komfort hela natten. Den kompakta storleken och den inbyggda pumpen gör det snabbt och bekvämt att använda när du behöver det.

Hållbar konstruktion
Med en bekväm sovyta och robust konstruktion, tillsammans med en inbyggd kudde, är en fantastisk natts sömn precis runt hörnet. Den inre strukturen i denna säng är tillverkad av Tritech-material som erbjuder hållbarhet och styrka, samtidigt som madrassen kan hålla samma form oavsett hur många gånger den är uppblåst och tömd.

Detta material är konstruerat för fasthet och minimerar luftförlust hela natten.
Detta premiumkvalitetsmaterial ökar den inre stretchbeständigheten och ger stöd för all nattkomfort. Detta slitstarka, stresstestade material tål all den vikt och rörelse som följer med en god natts sömn.

Enkel installation:
Den inbyggda AC-luftpumpen blåser upp madrassen på 2-3 minuter, så att den är redo för sängen när du är. På morgonen möjliggör en snabb avluftningsskruvventil enkel avluftning. Placera helt enkelt din platta säng i den medföljande bärväskan för enkel transport och förvaring.

Tillverkad i Tritech och drop stitch-material (en speciell konstruktionsteknik) för att säkerställa styrka, stabilitet och hållbarhet.

Artikelnummer: 1598868

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension