Stolar från BePureHome

- Slående matsalsstol med smal design
- Tillverkad av plywood täckt med askfaner
- Finns i två versioner
- H 77,5 cm x B 50 cm x D 52 cm

Form matsalsstol ingår i en kollektion från det nederländska märket BePureHome och har en slående, enkel design. Form matsalsstol passar som viloplats i en praktfull matplats eller som en stabil möbel i en neutral inredningsstil. Ännu en fördel är att den lätt kan staplas!

Material
Sitsen är tillverkad av plywood täckt med askfaner. Stommen är tillverkad av en stålram i matt, svart färg. Askträ är ett något mjukt träslag med en tät, rak ådring. Det raka ådringsmönstret gör att askträ böjs lätt, vilket gör det mycket lämpligt för möbelindustrin. Behandlat askträ är starkt och slitstarkt, men obehandlat askträ kan visa mycket rörelse och snabbt gulna. Slipad ask ger ett snyggt, slätt utseende. Borstad ask har mer karaktär och bandsågad ask har ett mycket robust och robust utseende.

Mått
Form matsalsstol är 77,5 cm hög, 50 cm bred och 52 cm djup. Sitthöjden är 45,5 cm, sitsens bredd är 40 cm och sitsens djup 43 cm. Sitsen av trä har en tjocklek på 1,5 centimeter. Tack vare den enkla designen är matsalsstolen Form mycket stabil och tål en maximal belastning på 120 kg.

Skötsel
Behandlad ask är lätt att rengöra med en lätt fuktad, ren trasa. Fläckar på obehandlat askträ kan tas bort med en absorberande, ren trasa. Om fläckarna är svåra att ta bort kan askträ lätt behandlas på nytt. Slipa träet med kornstorlek 180 och skydda sedan askträet med valfri olja, vax, lack eller bets. Obehandlat askträ är inte lämpligt för utomhusbruk.

Leverans
Form levereras i par, monterade, i ett paket. För att skydda hårda golv, sätt möbeltassar av filt under benen.

  • Montering: Levereras monterad
  • Djup: 52 cm
  • Höjd: 78 cm
  • Sittdjup: 43 cm
  • Sitthöjd: 45 cm
  • Bredd: 50 cm

Artikelnummer: 1702322-02-0

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension