Bilstolar från Axkid

En bilbarnstol för hela barndomen – Köp inte flera bilbarnstolar. Med babyinlägget för nyfödda och lutningsfunktionen går det att använda Axkid ONE + från första dagen hela vägen upp till 7 års ålder (detta är skillnaden mot Axkid ONE).

Säkraste bilbarnstolen vi någonsin byggt – Enda bakåtvända bilbarnstolen med ISOFIX på marknaden som är godkänd enligt i-Size reglementet upp till 125 cm eller ca: 7 års ålder

Bäst benutrymme på marknaden – Axkid ONE + är en rymlig och anpassningsbar stol som gör det enkelt att justera benurymmet med bara en hand.

Enklare handhavande – tack vare att stolen går på skenor kan du enkelt skjuta tillbaka stolen och installera ditt barn i stolen.

Nytänkande design – väger 30% mindre än motsvarande bilbarnstolar på marknaden och innehåller mindre plast.

Garanterat snabb och säker installation – klicka bara i ISOFIX fästena, fäll ut stödbenet och släpp antirotationsbågen så är du klar. Lyckas du inte på 30 sekunder hjälper vi dig gratis.

Axkid ONE Plus – En bilbarnstol från 0-7 år
Axkid ONE + sätter en ny standard för bakåtvända bilbarnstolar med ISOFIX på flera områden. Stolen är den enda som är godkänd enligt det senaste i-Size reglementet upp till 125 cm/23 kg eller ca: 7 års ålder. Detta innebär att ditt barn kan åka bakåtvänt upp till 3 år längre än existerande ISOFIX stolar på marknaden. Med den extra babydynan och möjligheten att vinkla stolen 42 grader så kan Axkid ONE + fungera som ett säkert babyskydd de första månaderna. En klok investering som låter dig använda stolen hela vägen upp till 7 års ålder.

Innovativ Svensk design – byggd i lättviktsmaterial
Axkid ONE + har en ny unik design byggd i härdat aluminium och stål som skapar ett skyddande ramverk åt ditt barn. Själva stolen är byggd i chockabsorberande material för att sprida krafterna optimalt vid en olycka och har också ventilationshål för att inte bli för varm för ditt barn. Precis som på våra andra stolar är Axkid ONE + utrustad med extra sidokrockskydd kallad ASIP, vilket ytterligare skyddar ditt barn vid en krock från sidan. Hela stolen väger strax under 10 kilo och tillåter att äldre och tyngre barn åker bakåtvänt hela vägen upp tills att de väger 23 kg eller 125 cm.

Bäst benutrymme i klassen – för både barn och föräldrar
Axkid ONE + är monterad på skenor vilket tillåter att stolen kan skjutas fram och tillbaka med bara en hand upp till 28 cm, även efter installation (11 cm i åkläge). Detta system skapar inte bara ett överlägset benutrymme utan förenklar även installation av barn i stolen avsevärt, då vinkeln blir bättre än hos många andra bakåtvända stolar. Stolen är rymlig och även de äldsta barnen sitter bekvämt hela vägen upp till ca: 7 års ålder. Det är också enkelt att ge mer plats till passagerare i framsätet utan att montera ut stolen ur bilen, praktiskt om man skall skjutsa någon vuxen.

Garanterat snabb och säker installation på 30 sekunder
Undersökningar visar att många bilbarnstolar, både framåtvända och bakåtvända sitter helt eller delvis felinstallerade i bilen vilket försämrar deras förmåga att skydda vid en krock. Axkid ONE + installeras enkelt i sex självförklarande steg och har en självåtdragnde antirotationsbåge med audiella hjälpmedel som ”berättar” när stolen sitter korrekt mot sätet. Vi kan garantera att du kan installera stolen på 30 sekunder eller snabbare. Om inte erbjuder vi gratis hjälp online.

Komfort hela vägen upp till 7 år
Axkid ONE + är utrustad med ett Sleepwell System som gör det enkelt att ställa in vinkeln på stolen även efter installation i bilen. Stolen går att vilka hela 42 grader för att användas som ett babyskydd för de allra minsta (med babyinlägget), men även större barn gillar en bekväm lutning under bilresan.

Fakta Axkid ONE +
- Reglemente: R-129 (i-Size)
- Tillåten ålder: 0-7 år (cirka)
- Tillåten vikt: Upp till 23 kilo
- Tillåten längd: 40-125 cm
- ISOfix koppling för installation
- Lättviktskonstruktion byggd med mindre plast
- Steglös lutning av stolen efter installation
- Skjutbar stol med en hand efter installation
- 5 punkts säkerhetssele
- 12 steg för nackstödet
- Nackstöd med ögonindikator för optimal justering
- Skjutbar stol med installationsläge förenklar isättning av barn
- 11 cm anpassningsbart benutrymme efter installation
- Genomgående anti-rotationsbåge för extra benutrymme
- Extra sidokrockskydd - ASIP (Axkid Side Impact Protection)
- Ventilationssystem i sätet
- Avtagbar klädsel som tål maskintvätt (30 grader)
- 6 självförklarande installationssteg med förklarande video
- 14 stegs benstöd med ljudindikator

Tekniska specifikationer
Bredd: 44cm
Höjd: 76cm
Djup: 54cm
Djup sittyta: 32cm
Ryggslut till bältespänne: 18cm
Max. längd stödben: 52cm
Min. längd stödben: 26cm
Antal steg på stödben: 14
Vikt: >10kg

Artikelnummer: 1649469

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 599 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

Recensioner

Låt oss få veta vad du tycker Inga recensioner än

Skriv en recension
Hur fungerar recensioner?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.