Áhkká Underställsbyxa Wool Pant Niehte W

Black Friday 25%
Just nu får du 25% rabatt på den här varan. Använd kod BLACKFRIDAY25 i kassan. Gäller varor märkta med BLACK FRIDAY 25%.
Passa på! Erbjudandet gäller bara fram till 29/11 eller så långt lagret räcker.

Happy Shopping //ellos

899 SEK Betyg 0 av 5 ( 0 )

Delbetala fr. 88,00 kr/mån

Underställsbyxa Wool Pant Niehte W Storlek Underställsbyxa Wool Pant Niehte W

leverans 2-4 vardagar – Färg: Rosamönstrad

Underställ från Áhkká

Underställsbyxa Wool Pant Niehte W från Áhkká. Mjuk merinoull som värmer när det är kallt, andas när det är varmt och transporterar effektivt bort fukt från huden så att du alltid känner dig torr och bekväm. Resårlinning och smidiga flatlocksömmar som inte skaver mot huden. Mulesingfri merinoull i en mycket mjuk och behaglig kvalitet som inte kliar. Beninnerlängd ca 78 cm i stl 34/36.

Ullen är ett material med fantastiska egenskaper: den kan ta upp vätska i en tredjedel av sin vikt utan att kännas blöt. Dessutom gör ullfiberns utformning att den samlar varm luft det är därför du kan svettas rejält i ett underställ av ull men ändå inte frysa när du stannar till, t ex. vid liften uppför backen. Ullen har ytterligare en god egenskap: den har en förmåga att vara avvisande mot smuts och hämma dåliga lukter. Det gör att du kan ha ett ullplagg länge utan att tvätta det, det räcker oftast med att vädra plagget mellan användningarna.

  • Passform: Regular
  • Yttertyg: 100% Ull
  • Midja: Normal midja

Artikelnummer: 7004022-01-3436

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer