Regnbyxor från Áhkká

Zip Shell Jierre W 3L är lätta och smidiga vävda skalbyxor som håller blåst och väta ute samtidigt som de ventilerar bort överskottsvärme. Skalbyxorna är ofodrade och fungerar som ett yttersta väderskydd, lager 3. Du anpassar dina lager under byxorna efter aktivitet och väder och har på så vis alltid lagom temperatur.

3-lagers konstruktion med vattentätt yttertyg áphiTec 10.7, 10000 mm vattenpelare och andasfunktion upp till 7000 g/m2/24h. Alla sömmar är tejpade för att hålla väta ute. Linning med hällor, två tryckknappar och gylf med dragkedja. Justerbar midjevidd med invändig knappresår. Silikonband på linningens insida förhindrar glid och gör att byxan sitter bekvämt på plats. Byxan har långa, hela tvåvägsdragkedjor i sidsömmarna som går upp till höften, vilket underlättar på- och avtagning och gör också att du kan öppna uppifrån för ventilation och nerifrån för att lätt dra över kängan. Ergonomiskt formade ben. En ficka med dragkedja upptill på ena benet. Alla dragkedjor är vattentäta och reflekterande. Förstärkt tyg i bensluten. Justerbara benslut med kardborreslejfar. Reflextryckta detaljer. Beninnerlängd ca 85 cm i stl M.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är mer miljövänlig och fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC). Vilket gör att du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

  • Utförande: Vävt
  • Passform: Regular
  • Funktion: Vattentätt
  • Beninnerlängd: 84.0
  • Midja: Normal midja
  • Vattenpelare: 10 000 mm

Artikelnummer: 7002826-01-34

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer