Sportjackor från Áhkká

Skalanorak Renata från áhkká i klassisk modell med vindtätt och vattenavvisande yttertyg. Anoraken är ofodrad och fungerar som ett yttersta väderskydd, lager 3. Du anpassar dina lager under anoraken efter aktivitet och väder och har på så vis alltid lagom temperatur. Fast huva och halvlång dragkedja. Två magfickor, en större som kan stängas från två håll med dragkedja samt en mindre som stängs med lock och kardborre. Båda fickorna är fodrade med borstad polyester. Tunn resår i ärmslut och dragsko med stoppers i nederkanten. Längd ca 65 cm i stl S.

Renata Chlumska är äventyrerskan som tagit sig till toppen av Mount Everest, paddlat kajak över Nordamerika och nu har siktet inställt på rymden. Men trots att hon har upplevt extrema strapatser så älskar Renata sina vardagsäventyr. Och det är hennes samlade erfarenheter från det extrema till det vardagliga som resulterat i áhkká by Renata, en kollektion framtagen för att klara av en äventyrlig vardag.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC) och mer miljövänlig än behandlingar baserade på dessa. Vilket gör att du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

  • Utförande: Vävt
  • Passform: Regular
  • Funktion: Vattentätt
  • Yttertyg: 57% Polyamid, 43% Bomull
  • Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 7007943-01-34

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Express24

Få ditt paket imorgon om du beställer innan kl 13.00*

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer