Boots från Agnes Cecilia

Kängor i mocka med foder i mjuk pälsimitation. Öppen plös med lång, grov snörning i metallöglor. Hög sulkant runt om och hank baktill på skaftet.
Skafthöjd ca 16 cm. Sulans höjd ca 4 cm.

Lädertillverkning kan i oreglerade fall innebära att stora mängder miljöfarliga kemikalier släpps ut i naturen och påverkar både människor och miljö negativt. På Ellos vill vi att lädret vi använder garvas så resurseffektivt och med så låg miljöpåverkan som möjligt. Lädret i denna produkt kommer från granskade garverier som har en högre hållbarhetsnivå och en etisk medvetenhet där läderframställningen innebär en minskad kemikalie-, energi- och vattenanvändning.

 • Innersula: Pälsimitation
 • Ovandel: Mocka
 • Yttersula: TPR

Artikelnummer: 7015306-02-36

Fri frakt

Gäller för normalpaket över 499 SEK

Läs mer

Faktura & Konto

Våra mest fördelaktiga betalsätt

Läs mer

A better choice

För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart har vi skapat miljöstämpeln A better choice. Produkter med denna stämpel produceras med hänsyn till miljön. Detta görs genom miljövänligare materialval och bättre produktionsprocesser med lägre resursförbrukning. För att en produkt på Ellos ska klassas som A better choice måste materialsammansättningen bestå av minst 50 % hållbart material. Ellos hållbara material inkluderar: Ekologisk bomull, återvunnen bomull, Lyocell (Tencel®), LENZING ™ ECOVERO ™, Econyl, Repreve återvunnen polyester, återvunnen polyamid, europeiskt lin (lin) och FSC-certifierat trä. I A better choice inkluderar vi även BCI bomull. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling, och arbetar för en effektivare användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. BCI garanterar bomullsbönderna bättre sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. När du köper en BCI-märkt produkt stöttar du tillsammans med Ellos ansvarsfulla odlade bomull. Detta betyder dock inte att produkten är gjord av fysiskt spårbar Better Cotton.

Recensioner

Visa 5 recensioner

Genomsnittligt betyg 4.5 av 5

 • Betyg 5 av 5

  Älskar dem!

  Fick i julklapp, som att gå på moln. Jättesköna, varma och snygga!

  Vick7 — 2022-01-05

 • Betyg 5 av 5

  Underbara

  Underbara och varma kängor, normala i storleken. Rekommenderas varmt!

  Ansi65 — 2021-12-28

 • Betyg 3 av 5

  Väldigt fin men skaver tyvärr vid fotknölarna

  Fick hem dessa igår och blev tyvärr besviken på färgen som drar m…

  Juni83 — 2021-12-14

 • Betyg 5 av 5

  Superskön och snygg

  Otroligt mjuk och skön sko. Rekommenderar verkligen

  Boots1223 — 2021-11-03

 • Betyg 5 av 5

  En bra sko

  Jag är supernöjd med den! Rekommenderar den. Bra i storlek

  zerfina — 2021-10-29