300kr i rabatt för varje 800kr du spenderarAKTIVERA HÄR!
Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam at neque purus, quis fringilla nunc. Praesent cursus dignissim tincidunt.

Headline:
*
Description:
Name:
*
Phone:
*
I accept the terms
Save your entry
Share on your blog

Lorem ipsum nadus lurum, deverias filurum sonas de viras.

Tack för ditt bidrag

Dela din moodboard med dina vänner!

Visa mitt bidrag
Tävlingsvillkor
Vem kan delta

För att delta i tävlingen ’Min Sommarlook’ måste du vara 18 år eller äldre. Anställda på Ellos AB och deras anhöriga har ej rätt att deltaga i tävlingen. Tävlingen pågår fram till och med den 13 april.

Hur utses vinnaren?

För att ha chans att vinna tävlingen ska man skapa en moodboard, fylla i sina kontaktuppgifter. De moodboards med flest röster är med i juryns urval. Juryn består av Therese Holgren som driver bloggen "Shoppingandfashion" och personal från Ellos. Juryns beslut går ej att överklaga. Vi utser tre vinnare. 1:a pris 10 000kr, 2:a pris 5000kr och 3:e pris 3000kr som erhålls som tillgodo på Ellos.se. Vi kontaktar vinnaren via telefon eller e-mail inom två dagar efter att vi utsett vinnarna. I de fall vi ej får kontakt med vinnaren inom två dagar kommer vi att utse en ny vinnare. Vinst går ej att byta mot annat pris och betalas ej ut i kontanter. Eventuella vinstskatter betalas av vinnaren

Nödvändiga uppgifter

Vinnaren måste på förfrågan av Ellos uppge fullständigt namn, adress och personnummer för att få ut en eventuell vinst. Ellos hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Läs mer om Ellos personuppgiftspolicy längst ner i villkoren.

Deltagarens ansvar

Deltagaren ansvarar själv för allt material hen gör tillgängligt via Ellos tjänster. Deltagaren får inte göra information tillgänglig som står i strid med svensk lag. Information som görs tillgänglig får inte vara kränkande för enskild person, vara ärekränkande, utgöra förtal eller uppvigling, uttrycka hot, hat eller ringaktning mot personer med anspelning på etniskt ursprung, kön, politisk tillhörighet, sexuell läggning, yrke eller religiös åskådning, ha pornografiskt innehåll, bidra till spridning av datavirus eller innehålla olaga våldsskildring. Information som är skyddad av upphovsrätt eller på annat sätt får inte göras tillgänglig utan samtycke från rättighetshavaren eller tillstånd genom lag.

Ellos ansvar

Ellos ansvarar inte för deltagarnas eller andras bruk av tjänsterna och för information som deltagaren eller andra registrerar, mottar, lagrar, sänder ut eller gör tillgänglig på annat sätt än som är tillåtet enligt svensk lag. Ellos ansvarar inte för obehörig tillgång till, förlust och/eller ödeläggelse av data och/eller avbrott i informationsflödet, orsakat av deltagarnas eller tredje mans handling eller underlåtenhet, eller som följer av driftstörning.

Övrigt

Ellos förbehåller sig rätten att använda inskickade motiveringar (inklusive namn och bild) och eventuellt annat inskickat material i marknadsföringsändamål. Ellos förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa tävlingsvillkor eller som anses kränkande. Ellos förbehåller sig rätten att använda inskickade använderuppgifter i marknadsföringssyfte. Där Ellos misstänker fusk förbehåller vi oss rätten att ta bort dessa bidrag.

Personuppgifter

Ellos AB, 501 86 Borås, Sverige är ansvariga för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss såsom namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt e-postadress. Vi kommer att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera dina inköp, för marknadsföringsändamål genom bland annat elektroniska kommunikationstjänster samt för att kunna utveckla våra produkter och tjänster. Dina personuppgifter kan även komma att lämnas ut till och behandlas av vårt moderbolag Ellos Group AB och dess dotterbolag ingående i Ellos Group-koncernen samt av våra samarbetspartners för de ovan angivna ändamålen. Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut till bolag både inom och utanför Europa.

Som ett led i vår marknadsföring analyserar vi uppgifter, däribland personuppgifter, kring dina inköp och din aktivitet på våra sidor på sociala nätverk samt på vår sajt (för information om de cookies vi använder oss av se följande länk, cookies. Vår marknadsföring kan därför i många fall utformas så att den passar just dig. Uppgifter som vi analyserar kan exempelvis vara senast gjorda inköp, betalsätt och kontosaldo om du har registrerat ett kreditkonto hos oss och annan information som du har lämnat till oss som kund. Vi kan komma att spara dina personuppgifter upp till tre år efter det att ditt kundförhållande med oss har upphört för marknadsföringsändamål enligt ovan. Vi ser dig som kund under den tid som du avbetalar något av dina köp till oss, prenumererar på vår katalog (se under rubriken Katalogprenumeration för mer information), använder dig av några av våra tjänster på vår sajt eller använder dig av någon av våra mobiltelefonapplikationer. Vi ser dig även som kund under den tid som din garantitid löper på produkt(er) som du har köpt av oss.

Genom köp av produkt(er) ur vårt sortiment, registrering av kreditkonto och/eller användarkonto hos oss, beställning av vår katalogprenumeration och/eller nedladdning av någon av våra mobiltelefonapplikationer samtycker du till sådan behandling av dina personuppgifter som anges ovan. Du kan helt eller delvis återkalla ditt lämnade samtycke genom skriftligt meddelande till oss på nedan angivna adress.

Det är frivilligt att lämna personuppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter ska användas för direktmarknadsföring ber vi dig att antingen mejla till info@ellos.se, ringa till nr. 033-33 000 eller skriva till Ellos AB, 501 86 Borås, och meddela oss detta. Du har som kund rätt att efter skriftlig begäran till oss på ovan angivna adress få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig.

Så här fungerar tävlingen
1. Skapa en inspirativ och unik moodboard.
2. Beskriv din moodboard samt fyll i dina kontaktuppgifter.
3. De moodboards med flest röster är med i juryns urval

Du kan vinna
1:a pris 10 000kr
2:a pris 5000kr
3:e pris 3000kr.

Tävlingen pågår t.o.m. 13 april.
Hur utses vinnaren?
För att ha chans att vinna tävlingen ska man skapa en moodboard, samt fylla i sina kontaktuppgifter. De moodboards med flest röster är med i juryns urval. Juryn består av Therese Holgren som driver bloggen "Shoppingandfashion" och personal från Ellos. Juryns beslut går ej att överklaga. Vi utser tre vinnare. 1:a pris 10 000kr, 2:a pris 5000kr och 3:e pris 3000kr som erhålls som tillgodo på Ellos.se. Vi kontaktar vinnaren via telefon eller e-mail inom två dagar efter att vi utsett vinnarna. I de fall vi ej får kontakt med vinnaren inom två dagar kommer vi att utse en ny vinnare. Vinst går ej att byta mot annat pris och betalas ej ut i kontanter. Eventuella vinstskatter betalas av vinnaren.
Nödvändiga uppgifter för att få ut eventuell vinst
Vinnaren måste på förfrågan av Ellos uppge fullständigt namn, adress och personnummer för att få ut en eventuell vinst. Ellos hanterar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen.
Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.