Tillbaka 4 augusti 2014 - Vi möter

Inred med Isabelle McAllister

Vi presenterar Isabelle McAllister - inredare, designer och tv-personlighet. Isabelle har för Ellos designat en exklusiv kollektion i begränsad upplaga för barnrummet. Ett färgsprakande och kreativt sortiment för både små och "stora" barn.

Limited edtion 2014

LEKFULL UNISEXKOLLEKTION AV ISABELLE McALLISTER.

Isabelle har för Ellos designat en exklusiv barnrumskollektion i begränsad upplaga. Tio smarta, användbara, färgsprakande och kreativa saker som gör barnrummet mycket roligare, mer praktiskt och tar vara på utrymmet. Ofta finns det mer än ett användnings-område – vägglampan är samtidigt en griffeltavla som du kan dekorera.

Sängkläder och kappa i samma mönster ger intrycket av att sängen alltid är bäddad samt att dra-på-lakanet även kan klä sänggaveln. Det praktiska väggnätet för förvaring av strumpor, kläder, mössor och vantar men även böcker och leksaker, tar knappt någon plats men sväljer mycket.

Kuddar med olika tryck på sidorna för att kommunicera känslor och uttryck efter humör, tex den ledsna kudden blir glad när du vänder på den. Mönster och uttryck inspirerat från 80-talet i glada, starka surffärger som skapar energi och kreativitet.

Upptäck Isabells värld!

De första 100 kunderna som handlar ur Isabelles barnsortiment blir glada vinnare av hennes senaste bok, fylld av inspiration om hur du enkelt kan förvandla barnrummet till en spännande oas.

Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.