Beräkna din månadskostnad

Lånet återbetalas med ett fast belopp varje månad. Vad din månadskostnad bli beror bl.a på lånets storlek och på hur lång tid du betalar tillbaka lånet.

Med vår kalkylator kan du räkna ut vad din månadskostnad skulle bli. Prova med olika belopp och återbetalningstid för att se hur det påverkar månadskostnaden. Om du väljer längre återbetalningstid blir månadskostnaden lägre.

Tänk på att ett lån alltid innebär en kostnad. Du kan när som helst lösa hela eller delar av skulden utan att det kostar dig något extra. Ingen aviserings- eller uppläggningskostnad tillkommer.

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 10 000 kr med en rörlig årsränta på 29,64% och 2 års löptid (återbetalningstid) uppgår den effektiva räntan till 34,02%. Ingen administrations- eller uppläggningsavgift. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 558 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 13 392 kr fördelat på 24 avbetalningar. Exemplet som är beräknat 2015-01-08, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning tillämpas till närmaste högre krona. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Kreditgivare är Resurs Bank.


Allmänna villkor för privatlån
Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation
Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.