Ellos Privatlån

Lån upp till 20 000:- Vi kan alla behöva ett tillfälligt lån ibland. Med Ellos Privatlån kan du ansöka om lån från 2 000 kr upp till 20 000 kr. Det tillkommer inga uppläggnings- eller aviavgifter och det krävs ingen säkerhet för lånet och vad du använder pengarna till är helt upp till dig.

När du söker om lån på internet kan du signera dina dokument med BankID. Användandet av BankID ger dig extra säkerhet och förkortar handläggningstiden.

 • Ansök - få besked direkt!

  Våra grundkrav:
  - du är mellan 25 - 79 år
  - har en fast årsinkomst på lägst 84 000 kr
  - inga betalningsanmärkningar

  Ansök om lån

  Låneexempel: Nominell variabel ränta uppgår till 30%. Vid lån på 10 000 kr i två år blir månadskostnaden 560 kr, och totalbeloppet blir 13 440 kr. Den effektiv ränta, enligt KoV:s anvisningar, är 34,49%. Ingen aviserings- eller uppläggningskostnad tillkommer.
Du loggar in genom att ange din e-postadress och ditt lösenord. Har du bytt e-postadress kontaktar du oss. Om du inte har en inloggning klickar du på "Registrera dig" till höger.
  Registrera dig för att få tillgång till unika erbjudanden och nyheter via e-post. Allt du behöver göra är att ange din e-postadress och ett lösenord.
  Komplettera dina uppgifter
  • Vi behöver veta mer om dig för att du ska kunna gå vidare. Fyll i dina uppgifter nedan och klicka sedan på ”Fortsätt”.

  • *
  • *
  • *
  • *
   * Obligatoriska uppgifter   Laddar..
   Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.