Liv

Försäkringen Liv ger dig extra ekonomisk trygghet för dina närmaste.

** Vi tar inte längre emot några nya ansökningar för Liv **

I samarbete med ACE har vi tagit fram försäkringen Liv. En försäkring som ger dina nära en extra ekonomisk trygghet om något skulle hända dig. Förutom en stor sorg kan det innebära stora påfrestningar på familjens ekonomi när någon som bidrar till familjeförsörjningen försvinner. Med denna försäkring kan dina nära då ha en möjlighet att klara upp de ekonomiska påfrestningar som kan uppstå vid ett dödsfall, som till exempel att kunna bo kvar i det gemensamma boendet.

Du som är mellan 18 och 59 år kan teckna försäkringen Liv och den gäller tills den dagen du fyller 69 år. Den är enkel att teckna och vi kräver ingen hälsodeklaration.

  » Läs mer om Liv

  » Försäkringsvillkor

  » Skadeblankett

Om du som redan har tecknat försäkringen, har några funderingar är du välkommen att ringa vår kundservice på telefonnummer 0771-55 00 70, eller klicka på länkarna ovan för mer information.

Hur mycket kostar försäkringen?
Månadspremien varierar beroende på ålder och önskad ersättningsnivå. Om både du och din make/a, sambo tecknar försäkringen Liv samtidigt får din partner 10% rabatt på månadspremien!


ACE Europe Life Limited filial Sverige, Besöksadress: Birger Jarlsgatan 43, Postadress: Box 868, SE-101 37 Stockholm, org nr 516404-4074, registrerad i Bolagsverkets filialregister. Filialens verksamhet står under tillsyn av Finansinspektionen vars regler kan vara olika från de regler som gäller i UK. ACE Europe Life Limited, reg. nr 5936400, har sitt huvudkontor i England med adress 100 Leadenhall Street, London, EC3A 3 BP, United Kingdom och är auktoriserad och reglerad av Prudential Regulation Authority, 20 Moorgate, London EC2R 6DA, UK.

Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.