Jobba på Ellos Group

Ellos Group är Nordens ledande distanshandelsföretag med varumärkena Ellos och Jotex. Med lång tradition av distanshandel förser Ellos Group varje år miljontals kunder med attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. Ellos Group - med huvudkontor i Borås - är verksamt i samtliga nordiska länder samt Ryssland. Företaget har ca 800 anställda och en omsättning 2013 på 2,3 miljarder SEK. Ellos Groups huvudägare är Nordic Capital Fund VII.

Lediga jobb

Du kan direkt (online) söka alla de jobb som vi annonserar. En förutsättning för att du skall kunna söka jobb på Ellos Group är att du registrerar dig och laddar upp ditt CV eller meritförteckning & personligt brev.

Spontana ansökningar

Du kan även registrera dig på våra jobbsidor utan att söka ett specifikt jobb. Registrera dig i vår databas. När du registrerar dig skall du även ladda upp ditt CV/Meritförteckning & personligt brev.

Skolungdom/extrajobb

Många som går i skolan (oftast gymnasium högskola eller annan vuxenutbildning) har möjlighet att arbeta extra på kvällar och helger. Här på Ellos Group jobbsidor kan du som studerar registrera din ansökan för extraarbete. Det är viktigt att du söker det jobb som är annonserat som Skolungdom.

Praktikplats, uppsats eller examensjobb

För dig som studerar och önskar praktikplats, skriva uppsats eller göra examensjobb skicka en förfrågan med e-post till personal@ellos.se där du anger inom vilken inriktning (tex marknad), för vilken period samt bifoga CV/personlig brev så undersöker vi möjligheterna till uppdrag/handledning.

Dessvärre är produkten slutsåld! Använd gärna vår sökfunktion eller leta i vår meny för att hitta en likvärdig produkt.