#In collaboration with Frida Kummerfeldt

Vi tar med jämna mellanrum in inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Allas vår Frida Kummerfeldt har, tillsammans med oss på Ellos, tagit fram en kollektion klänningar, blusar och ett par byxor för sommarens härliga tillställningar. Fira in ljusa kvällar och långa nätter i statement-färger, smockade midjor och feminina former. Investera i de perfekta, vita kostymbyxorna och en blus att leva i länge – utforska hela samarbetet här!

  • Ellos Collection Klänning Frida

    479 SEK
    Ursprungligt pris 799 SEK
  • Ellos Collection Blus Viola

    599 SEK
  • Ellos Collection Byxor Sabine

    699 SEK

Klänning Frida 479 SEK

Made by Frida

Frida Kummerfeldt är en svensk influencer och content creator med över 22 tusen följare på Instagram. I hennes kanaler inspirerar hon sina följare med mode, stylingtips och kroppspositivism. Tillsammans med oss på Ellos har hon nu designat sin första kollektion – en fantastisk kombination av färger, mönster och feminina former. Hitta sommarens favoriter här!

Klänning Frida
Klänning Frida 479 SEK

Den här kollektionen är en revansch för alla oss modeintresserade kvinnor som känt att våra kroppar varit fel. Våra kroppar var aldrig fel. Jag ville ta fram otroliga modeplagg i varierande storlekar gjorda för många typer av kroppar. För alla förtjänar att stråla och känna sig vackra – inifrån och ut.

Byxor Sabine 699 SEK
Byxor Sabine
Byxor Sabine 699 SEK

För mig var det viktigt att skapa en modemodig kollektion med plagg som utmanar oss att våga synas, visa upp oss och äga våra ljuvliga kroppar. Färgstarkt eller helvitt, tight och med cut-outs – modedetaljer som många tidigare inte vågat bära. Men nu är tiden här!

Blus Viola
Blus Viola 599 SEK

Mitt favoritplagg är den mönstrade statementklänningen döpt till Estrid, efter min dotter. Mitt livs sol som inspirerar mig varje dag. Jag vill visa henne ett kroppspositivt föräldraskap och skapa en ny generation flickor som inte vet vad kroppshat ens är för något. Den här klänningen kommer jag bära till vårens och sommarens alla fester, bröllop och ja, alla dagar jag helt enkelt vill vara FAB!

Det är med tårar i ögonen jag presenterar denna kollektion. Den är gjord för dig. För att du ska få stå framför spegeln och känna att du är kvinnan du så länge drömt om att vara. Trött på att gömma dig! Det är din tid nu!


#weadorefrida

Frida Kummerfeldt     |     #weadoredresses     |     #weadoreblouses     |     #weadorefrida    

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har sett 0 av 1 produkter

Can’t get enough?

Om du inte kan få nog av Fridas kollektion rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.