In collaboration with Johanna Bradford

Vi tar med jämna mellanrum in inspiratörer och kreatörer i våra kampanjer och kollektioner. Johanna Bradford har, tillsammans med oss på Ellos, tagit fram en somrig servis för alla frukostar på altanen, kaffepauser i skuggan och middagar med vänner. Traditionell romantik i modern tappning – här hittar du allt från serveringsfat till kaffekoppar till dricksglas. Se hela kollektionen och dröm dig bort till sommarens härliga dagar!

Det jag ville med kollektionen var att skapa vackra vardagsföremål. Sådant man använder dagligen ska vara vackert tycker jag. Livet är för kort för något annat och varför vänta till fest?

Summer brunch

Bjud in vänner och familj eller njut av en alldeles egen paus fylld med din favoritbrunch.
Här kommer Johannas recepttips!

    Kollektionen blev bättre än vad jag hoppats! Om jag får säga det själv. Det har varit en lång process och då hinner man tänka och fundera så mycket men nu när jag fick se kollektionen live blev det så fint alltihop tillsammans.

    Spring: change in the most beautiful way

    Johanna Bradford     |     #weadoresummerbrunch     |     #weadorekitchenware     |     #weadoreJohannaBradford    

    Shop the collaboration

    Inga produkter kunde hittas.

    Du har sett 0 av 1 produkter

    Can’t get enough?

    Om du inte kan få nog av Johanna Bradfords kollektion rekommenderar vi att du spanar in dessa produkter. Hos oss hittar du alltid säsongens hetaste trender och nyheter.